Deksan Ambalaj
Deksan Ambalaj
Deksan Ambalaj
Deksan Ambalaj
Kurumsal
 
  Hakkımızda
  Misyonumuz
  Vizyonumuz
  Belgelerimiz

Firmamız 2008 yılında Oluklu Mukavva ve ambalaj sektöründe deneyimli personeli ile hedef "Önce Kalite Önce Hizmet" anlayışıyla hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden itibaren sürekli yenilikçi bir anlayışla kapasitesini arttırmayı başarmış firmamız Denizli, Antalya, Burdur, Isparta, Afyon, Uşak, Aydın illerine sürekli hizmet vermektedir.

İmkansız yoktur inanmayan vardır anlayışını ilke edinen firmamız bu kurumsal mantığından taviz vermeyip iş güvenliğini ön planda tutarak, personel özgüven ve özverisini olgunlaştırmıştır. Kısa sürede teknoloji ile kol kola kaliteli üretimini geliştirmiş ve %100 Müşteri Memnuniyetini sağlamayı kendisine amaç edinmiştir. Bu geçen sürede çok yüksek oranda bu memnuniyetle şirketimiz hızlı  yol almış ve kapasitesini üretimde kalitesinden taviz vermeden yükseltmiş ve yükseltmeye de devam etmektedir. Sektöründe Flekso ve Ofset baskı teknolojisinden yararlanarak her çeşit ebatta oluklu mukavva ve karton kutu üretimi hizmeti vermektedir.

Siz değerli müşterilerimize daha da iyi hizmet vermek için fikirlerinizi paylaşmanız bizim için önemli olup görüşlerinizi bizimle paylaşmanızı rica ederiz..
 
Yönetim Kurulu

Genel Müdür
Mehmet ÖZKAYA

 
Ana Sayfa Kurumsal Ürünlerimiz Üretim Kariyer İletişim
Deksan Oluklu Mukavva San. ve Tic. Ltd. Şti. 2013 Web Tasarım ve Programlama : Webkent Yazılım